Referenties » Uitgevoerde werkzaamheden

Uitgevoerde werkzaamheden

Migratie naar nieuw BSS

Deze klant had een BSS (Business Support System) om orders in te voeren, bestellingen te plaatsen, de oplevering van het produkt in te plannen en onderhoud en beheer van het geleverde produkt te ondersteunen.

Er moest op Europees niveau worden overgeschakeld naar een nieuw BSS, wat tot gevolg had dat het bestaande systeem en klantgegevens gemigreerd moesten worden naar het nieuwe systeem.

Inregelen B2B ADSL-leveringproces

Deze klant wilde B2B (Business to Business) ADSL-verbindingen gaan leveren aan de zakelijke markt. Zowel het forecast-, inkoop- en leveringsproces door leveranciers moest worden ingeregeld. Als ook het verkoop-, installatie- en factureringsproces richting hun klanten.

Opzetten Internet-inbelnetwerk met SDH-glasvezeltechnologie

Voor een internetserviceprovider moest een nieuw inbelnetwerk met hogere kwaliteit worden opgezet. De technologie die werd toegepast bestond uit een SDH-ringnetwerk met IP-routers en inbelmodembanken.

Na voltooiing van het netwerk diende de meer dan 100.000 abonnees gelijkmatig te worden gemigreerd van het bestaande naar het nieuwe netwerk.

Verbetering IT-security

Een Europees bedrijf moest voor een audit (te weten ISO-17799.BS-7799) haar securityproces en procedures op orde hebben in zeven landen. Aan de hand van loggegevens moest het bedrijf tevens kunnen aantonen dat conform deze procedures werd gewerkt.

Deze security-procedures hadden betrekking op o.a.: fysieke beveiliging, back-up, virus-scanning, patching en updates, disaster-recovery.

Introductie van mobiel GPRS-netwerk

Een mobiele operator wilde haar GMS-netwerk uitbreiden met GPRS-technologie. Dit project bestond verder uit de ontwikkeling van een aanvullend factureringsysteem, het testen van mobiele telefoontoestellen en het opstellen van een marketingplan.

Introductie nieuwe telecom-produkten

Een telecomleverancier wilde een reeks nieuwe produkten lanceren op de markt. Gezien de complexiteit werd elke produkt-lancering als project gedefinieerd en bewaakt met de juiste prioriteitsstelling en gedegen planning. Ook het beheer van het budget van de projecten werd door CrossCheck gemanaged. Er vond maandelijks overleg plaats met de directie over de voortgang zodat op juiste argumenten go/no go beslissingen genomen konden worden.

Implementatie Data Warehouse solution

De klant wilde een data warehouse oplossing introduceren voor haar Asset-management in de regio's. De complexiteit  van deze implementatie is in feite dat er meestal een sterke applicatie focus is, wat niet zou moeten !
Bedrijfs processen, de noodzakelijke requirements en data standardizatie zouden primair in het spotlicht moeten staan, gevolgd  door het opschonen van de data. Voor deze implementatie was CrossCheck verantwoordelijk voor het managen van de ontwikkeling, change management, release management, implementatie voortgang. En bovenal de budgetbewaking op basis van de gestelde prioriteiten. Via maandelijkse rapportage werd het management (stuurgroep) geinformeerd over de laatste status, de meest belangrijke issues en de te nemen beslissingen om juiste oplevering te garanderen volgens afgesproken mijlpalen.

Interim management

Voor één van onze klanten werden de taken van een overbelaste manager tijdeljik overgenomen. Zo werd zijn afdeling van glasvezelnet-onderhoud toch op de juiste prioriteiten aansturing gegeven en de motivatie van de medewerkers bewaakt. Tevens werd zijn rol in het MT-overleg door ons vertegenwoordigd.

Organisatie-advisering

Analyse uitgevoerd ten aanzien van het functioneren van de medewerkers op een bepaalde afdeling en de gebruikte software. Wij gaven uiteindelijk advies hoe het aantal software-applicaties kon worden teruggebracht zonder dat dit het functioneren van de medewerkers zou belemmeren en de service aan hun consumenten zou verminderen.

Terug

Copyright © 2005-2006 Cross-Check BV
Webdesign door Cybermatic
 
print versie   | stuur email   | home   | juridisch